Graag neem ik jullie mee in mijn binnen wereld. Ik heb mezelf de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen met dank aan verschillende opleidingen, boeken, spreuken, en inspiratie van andere mensen. Door deze spirituele ontwikkeling sta ik positiever en energieker in het leven. Ik was vroeger altijd druk, vaak een helpende hand voor anderen. Dat is inmiddels veranderd. Ik stel mezelf meer voorop en ik kijk daarnaast wat ik nog voor een ander kan betekenen. 
Vanuit jezelf verandering aanbrengen is ingewikkeld. Zicht krijgen op je eigen beperkende gedachten en overtuigingen is een uitdaging. Het is wel een uitdaging die je enorm veel kan opleveren.
Als je naar jezelf kijkt in het verleden is het makkelijker om naar jezelf kijken, omdat je daar meer van af staat.
Om naar het heden te kijken en open te staan om in de diepere lagen te kijken van je eigen gedachten, patronen en overtuigingen is ingewikkelder en soms ook confronterend. Voor mij is hier meer inzicht in krijgen een enorme verrijking geweest voor mijn leven. Ik wil graag mijn inzichten delen. Ieder heeft zijn eigen pad, zijn eigen waarheid en zijn eigen manier om met de soms moeilijke situaties in het leven om te gaan. Iedere periode probeer ik een ander thema in een blog te belichten en onder de aandacht te brengen. Hopelijk kan het jou ook iets brengen. Warme groet, Jolanda.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *