Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen met dank aan verschillende boeken, spreuken, opleidingen en andere mensen. Door die ontwikkeling sta ik positiever en energieker in het leven. Ik was vroeger altijd druk en vaak anderen aan het helpen. Nu stel ik mezelf meer voorop en kijk ik daarnaast wat ik nog voor een ander kan betekenen. 
Vanuit jezelf verandering aanbrengen is ingewikkeld. Zicht krijgen op je eigen beperkende gedachten en overtuigingen is een uitdaging. Het is wel een uitdaging die je enorm veel kan opleveren.
Als je naar jezelf kijkt in het verleden is het makkelijker om naar jezelf kijken, omdat je daar meer van af staat.
Om naar het heden te kijken en open te staan om in de diepere lagen te kijken is ingewikkelder en soms confronterend, maar voor mij een verrijking geweest voor mijn leven. 
Iedereen kan hierbij goed hulp en andere inzichten gebruiken. Ieder heeft zijn eigen pad, zijn eigen waarheid en zijn eigen manier om met de soms moeilijke situaties in het leven om te gaan. Iedere periode probeer ik een ander thema te belichten en onder de aandacht te brengen. Hopelijk kan het jou ook iets brengen. Warme groet, Jolanda.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *