Verzamelpuntcorrectie

~Een verzamelpuntcorrectie kan een perfecte start en basis zijn voor herstel en balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. ~

Verzamelpunt(en)

De mens bestaat uit een complex elektrisch energiesysteem. Het middelpunt van dat energiesysteem is het Verzamelpunt, een zeer helder punt met intense energie. Bij de geboorte bevindt het Verzamelpunt zich in de navelstreek en gedurende de eerste zeven jaar verplaatst het zich naar boven. In de ideale situatie ligt het Verzamelpunt dicht bij de thymusklier (op het borstbeen, net boven het hart). Wanneer het tijdstip van overlijden nadert, zakt het Verzamelpunt weer in de richting van de navel.

Als het Verzamelpunt op de juiste plek ter hoogte van de thymus zit, ben je over het algemeen goed in balans. Door gebeurtenissen in je leven die heel veel energie vragen (bv. stress, een trauma, burn – out ziekte e.d.) kan je Verzamelpunt echter verschuiven en ontstaat een verstoord energie-systeem, wat lichamelijke, emotionele, mentale, energetische, of psychische klachten tot gevolg kan hebben.

Wat is en wat doet een Verzamelpuntcorrectie?

Bij een Verzamelpuntcorrectie wordt je Verzamelpunt weer naar het middelpunt, op de thymus, teruggezet. Na correctie gaat de energie zonder afwijking door je lichaam stromen, waardoor organen beter gaan functioneren en je geestelijk en lichamelijk in balans komt.
De correctie kan een perfecte start en basis zijn voor herstel en kan ook toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.
Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het Verzamelpunt kunnen je persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren.

Hoe gaat een Verzamelpuntcorrectie in zijn werk?

Ik kan invoelen in welk gebied het verzamelpunt is verschoven. Vervolgens wordt de locatie van het Verzamelpunt bepaald door het aftasten van de huid van het (ontblote) bovenlichaam, zowel op de borst als op de rug. Wanneer het Verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hand-geslepen kristal. In totaal zal het lokaliseren en corrigeren ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Sommige personen voelen niets na een correctie, anderen voelen zich direct opgelucht en ontspannen. Ook kun je je even wat duizelig voelen, of het even erg warm hebben. Je stem kan anders klinken en vaak kijken mensen meer stralend uit de ogen. De eerste drie dagen na een correctie is het verstandig rustig aan te doen en geen alcohol of geestverruimende middelen te gebruiken. Dit om te voorkomen dat het verzamelpunt terugschiet naar de oude locatie. Ook kun je je wat grieperig of moe voelen en emoties kunnen heftiger zijn. Meestal is de houding/gedragsverandering onmiddellijk, maar dit kan ook een wat langere tijd in beslag nemen als het al heel lang geleden is verschoven of als er veel heling is wat ook wat invloed heeft op je gehele energiesysteem. De meerderheid van de mensen wordt zich bewust van een grotere rust/kalmte, een gevoel van een doel hebben, herstel van hun gevoel voor individuele waarden en acceptatie van het leven en van anderen.
Iemand met een gecentreerd verzamelpunt op zowel de voor- als aan de achterzijde van de borst voelt zich meestal gemakkelijk gelukkig, gezond, blij, mentaal en fysiek goed in balans.

Inbegrepen bij de correctie is een controle na 2 weken, om te checken of het verzamelpunt nog op de juiste plek zit. Is het Verzamelpunt verschoven, dan wordt opnieuw een correctie uitgevoerd. Deze gaat sneller dan de eerste keer.

Het Verzamelpunt, ook wel ons hoofd energie punt, regelt het energie niveau in ons energetisch lichaam en heeft direct invloed op hoe wij de wereld om ons heen waarnemen. Een juiste locatie (op ons borstbeen) maakt dat je dichter komt bij jezelf en bij je eigen IK bewustzijn. Daarnaast kan een correctie van het Verzamelpunt zorgen voor een fysieke verbetering van de conditie, ons immuunsysteem, onze organen, lichaamshouding en zelfs invloed hebben op onze huidskleur en stralendere ogen.