Onze Spirituele Gidsen worden ons vanaf onze geboorte toegewezen en begeleiden en adviseren ons in ons dagelijks leven, of we het ons nu realiseren of niet. Ze willen dat we ons blijven ontwikkelen persoonlijk en spiritueel, zodat we ons volledige potentieel kunnen bereiken, onze ware aard kunnen vinden en onze plek in de wereld kunnen vinden. Onze Spirituele Gidsen willen een open communicatie met ons hebben, een dialoog tot stand brengen, zodat begeleiding, advies en antwoorden direct worden gegeven en op het juiste moment worden begrepen. De meest voorkomende manier waarop onze Spirituele Gidsen met ons beginnen te communiceren is via nummerreeksen. In de oudheid zou het iets anders zijn geweest, zoals het zien van een bepaald type vogel of ander dier. In het moderne digitale tijdperk, omringd door cijfers waar we ook kijken, gebruiken Spirit Gidsen cijferreeksen om te communiceren. Onderzoekers hebben ontdekt dat dit de eerste manier is waarop onze spirituele gidsen met ons proberen te communiceren. We kunnen namelijk niet negeren dat we een getallenreeks zien als deze ons overal wordt getoond waar we kijken en waar we ook gaan. Dit zorgt vervolgens voor een nieuwsgierigheid als je het niet meer als toeval kan afdoen.

Onze Spirit Guides communiceren nummerreeksen op vele manieren. Eén manier is dat ze je aandacht zachtjes in een bepaalde richting vestigen, zodat je op tijd omhoog kijkt of je omdraait om de tijd van de klok of een telefoonnummer op een reclamebord te zien. Je Spirituele Gidsen zullen je een teken blijven tonen totdat je het opmerkt en zegt: “Oké, dit is raar! Wat betekent deze nummerreeks?!” U ziet bijvoorbeeld elke keer dat u op een klok kijkt 1111 of 1212, of u rijdt langs een reclamebord en wordt altijd aangetrokken door de 555 die deel uitmaakt van het telefoonnummer.

Een andere manier waarop Spirit Guides je betekenisvolle nummerreeksen laten zien, is door er fysiek voor te zorgen dat er bijvoorbeeld een auto voor je rijdt met een specifiek kenteken waarvan ze willen dat je die ziet. Degenen die zich bewust zijn van dit fenomeen worden bedreven in het lezen van de betekenis van getallenreeksen. Jouw Spirituele Gidsen kunnen je begeleiding, advies en antwoorden geven op elke vraag die je stelt, hoe belangrijk of alledaags ook. U kunt bijvoorbeeld het bordje 333 zien als u erover nadenkt of u pizza of gebakken kip wilt eten; of je zou het 333-bord kunnen zien als je erover nadenkt om je baan op te zeggen – het kan welke vraag dan ook zijn! Denk eraan: zoek niet naar signalen en vermijd ze niet, want ze zullen u op het juiste moment vinden, ongeacht uw inspanningen; ze gebeuren natuurlijk. Niet alle getallen die je ziet hebben een boodschap.

Er zijn geen vaste regels voor nummerreeksen; duizenden mensen hebben de antwoorden gevonden die ze zochten met behulp van interpretaties van getallenreeksen, maar er waren er ook die dat niet deden. Net zoals er veel religies zijn, zijn er ook veel interpretaties van getallenreeksen. Alle religies zijn een pad naar de Bron en naar een beter begrip van het leven en jezelf; als er één vaste religie was die als de ‘juiste’ werd bestempeld, zou er maar één religie zijn, maar die is er niet (hoewel veel religies wel beweren dat hun religie ‘de enige ware religie’ is!). In dezelfde geest bestaat er geen kosmische wet die zegt: “Dit zijn de interpretaties van getallenreeksen!”

Met dank aan de sensi opleiding waar we deze informatie heb mogen ontvangen over de Engelengetallen. In inspiratie met Number Sequences From Our Spirit Guides | In5D : In5D

Ik ben ervan overtuigd dat niets toeval is, en het zien van dubbele getallen heeft dan ook een gegronde reden heeft. Vanuit een religieus/spiritueel standpunt mag je ervan uitgaan dat deze getallen signalen zijn naar jou toe. Onze engelen geven ons boodschappen om ons te ondersteunen in ons eigen proces.  Ik heb de afgelopen jaren mooie boodschappen mogen ontvangen en soms ook een boodschap van bijsturing.  Daarom wil ik deze engelengetallen graag met je delen. Je kan het verschijnen van dubbele getallen of repeterende getallen als een teken zien, die je de weg wijst. Het vaker zien van dubbele getallen is in principe dus niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Kortom, met je huidige acties van de dag loop je synchroon met het universum. Onderzoek eens welke boodschap het universum voor jou heeft? Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Laat vooral een reactie achter als je de boodschap herkent die die hebt gekregen!

Engelen getallen

0                                                                                                                                          

De 0 symboliseert de verbinding tussen alle levende wezens. Bovendien staat de 0 voor het begin van je spirituele reis.  Verder ook; Grenzeloos, Eenheid, Niets, Grenzeloos, Waarheid, Zuiverheid, Liefde, Alles, Alfa en Omega, Mogelijkheid, Eerste Oorzaak, Ongemanifesteerd, Adem van God, Verenigd Veld, Bron, Ruimte, Bewustzijn, Kosmisch Ei, God.

00                                                                                                                       

De schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

000 “Eenheid met het Universum. Je gedachten zijn één met het Universum. 000 geeft aan dat je gedachten een eenheid vormen met de Goddelijke Wens voor jouw leven.   000 Herinnert je eraan dat je één bent met God en herinnert je eraan de aanwezigheid van de liefde van je Creator in jezelf te voelen” . Een situatie is ‘compleet’ geworden; een cirkel is gesloten.” De volgende keer dat je 000 ziet, stop even waar je mee bezig bent en bedank je engelen voor het begeleiden van je pad. Haal een paar keer diep adem en geniet van het moment van verbinding dat je deelt met je spirituele helpers.                                                    

00:00: De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

1                                                                                                                                

De 1 staat voor ideeën en dromen vastleggen.  Het getal 1 is een binair getal: elk getal is deelbaar door 1. We zijn allemaal één, daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten. Verder ook; Begin, Nieuw, Gerichte concentratie, Doelstreven, Actie, Onafhankelijkheid, Originaliteit, Moed, Uitvinding, Leider, Zelfredzaam, Ambitie, Pionier, Wil, Bewuste geest, Positief.

11                                                                                                                                                

Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

111                                                                                                                                                             

Je gedachten zijn klaar voor de nieuwe cyclus van je leven en zijn in lijn met je spirituele pad. Ga zo door en volg deze gedachten, want ze hebben betrekking op een nieuwe cyclus in je leven die met je spirituele pad te maken heeft. Je optimistische houding zal ervoor zorgen dan dingen zich kunnen manifesteren. Er is een energetische poort voor je open gegaan waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg dat deze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.  Houd je gedachten zorgvuldig in de gaten en vergewis je ervan dat je alleen denkt aan wat je wilt, en niet aan wat je niet wilt. De 111-sequentie is een teken dat er een poort naar nieuwe mogelijkheden aan het openen is, en je gedachten manifesteren zich nu in een heel snel tempo in concrete vorm. De 111-code is als het felle licht van een lichtflits. Het betekent dat het universum zojuist een foto van je gedachten heeft genomen en deze nu in een concrete vorm aan het manifesteren is. Ben je blij met het soort gedachten dat het universum zojuist heeft vastgelegd? Nee? Corrigeer je gedachten dan nu. Vraag je engelen je daarbij te helpen als je het moeilijk vindt je gedachten helder in beeld te krijgen of te controleren.             

1010, 0101, 1001, 0011, 1100, 1111

De gedachten die je hebt, vormen een eenheid of zijn in lijn met je spirituele pad én met de astrologische elementen die op jou van invloed zijn. Weet dat je droom je bestemming is.  De 1 staat voor ideeën en dromen vastleggen, de 0 staat voor de kracht ze te realiseren en werkelijkheid laten worden, het is een symbool voor leiderschap, begin, veel geluk en welvaart. De 0 symboliseert de verbinding tussen alle levende wezens. Bovendien staat de 0 voor het begin van je spirituele reis. Daarom zijn er geen grenzen. Je bent dichter bij de spirituele wereld dan ooit tevoren, dus luister naar de stem van binnen die je begeleidt. Vertrouw op je innerlijke wijsheid en intuïtie. Wees een inspirerend leidend licht voor anderen. Je engelen helpen je bij je levensdoel en missie. Verder staat 1111 voor onafhankelijkheid, vreugde, inspiratie, communicatie en positiviteit. Alles wat je hoeft te doen is de berichten en de tekens van de engelen te erkennen. 

10:10: Goddelijke leiding van Spirit en de engelen vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan!

11:11: Betekent ” houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.”

2                                                                                                                                                  

Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar. De 2 staat symbool voor dualiteit, positiviteit, geluk, vrede, relatie, evenwicht, samenwerking en flexibiliteit.  Verder ook; Verdeeldheid, Polariteit, Keuze, Dracht, Samenwerking, Dienstbaarheid, Harmonie, Ondersteuning, Wachten, Diplomatie, Geduld, Psychisch, Intuïtie, Aanpasbaar, Empathisch, Partnerschap, Bemiddelaar, Vergelijking, Ontvangst, Helper, Verzamelen, Reproductie, Balance van tegenstellingen, Onderbewust geheugen, positief en negatief.

22                                                                                                                                                                 

Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

222                                                                                                                                      

Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. * ”Dit is een teken, een bevestiging, dat je op het juiste pad bent, dat je het juiste aan het doen bent en dat je in de juiste richting aan het gaan bent. Zet je huidige gedachteketen voort. De recent geplante ideeën beginnen vorm te krijgen in de realiteit. Blijf deze ‘planten’ water, voeding en verzorging geven en ze zullen weldra door de grond heen dringen, zodat je het bewijs van jouw manifestatie kunt zien. Met andere woorden: stop niet vijf minuten voor het wonder. Jouw manifestatie zal binnenkort duidelijk voor je worden, dus ga zo door! Blijf positieve gedachten hebben, blijf affirmeren en ga door met visualiseren.” *

121, 1221, 2121, 2211, 1122, 2222,1212,2020

De gedachteketen die je nu hebt is correct en in lijn met je spirituele pad. Deze gedachten zijn nu je focus, en opvolging geven aan deze gedachten zal je verder brengen op je spirituele pad. Heel simpel gesteld, geven deze codes aan: ‘Je bent je pad aan het volgen!’. Blijf positief met betrekking tot een huidige situatie of probleem. Blijf positief en optimistisch over het resultaat en dit zal je gewenste resultaten manifesteren . Vertrouw erop dat je liefdevol wordt ondersteund en omringd door je engelen die constante begeleiding en hulp bieden .

De 2 staat symbool voor dualiteit, positiviteit, geluk, vrede, relatie, evenwicht, samenwerking en flexibiliteit. Wanneer je 2222 ziet, dan sta je op het punt goed nieuws te ontvangen. De theorie hierachter is dat de getallen 2 en 22 ‘222’ vormen, welke cijfers ook kunnen worden gelezen als “naar”, “ook” of “twee”, wat leidt tot een bijna oneindig aantal mogelijke betekenissen.

12:12: Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmuteren.                                                                                                                                    

20:20: Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging.                                    

21:21: Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen.                                                                      

22:22: Heb vertrouwen, alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

  

De 3 staat symbool voor een nieuw begin, kracht en aanmoediging. De verlichte meesters (bijvoorbeeld Jezus) zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen. Verder ook; Drie-eenheid, Unie van Goddelijk plus Menselijk, Manifestatie, Positief, Negatief en Neutraal, Expressie, Onderbewustzijn/Verbeelding, Creatief, Optimistisch, Enthousiasme, Expressief, Charmant, Humor, Plezier, Aantrekkelijk, Vriendelijk.

33                                                                                                                        

Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af. en stel hun alle vragen die je maar wilt stellen.

303                                                                                                                                         

De verlichte meesters helpen je jouw verbinding met God en de universele wijsheid in stand te houden, waardoor het voor jou mogelijk is meer inzicht in je zielendoel te krijgen.

333                                                                                                                                                

Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten. Je spirituele gidsen zijn het met je eens met de gedachten die je hebt en de gevoelens die je ervaart. 333 kan worden geïnterpreteerd als een kosmisch “JA!” in reactie op vragen die je hebt gesteld of ideeën die je hebt. Je hebt een beslissing te maken. Deze beslissing zal ofwel naar 666, ofwel naar 999 leiden. 666 betekent dat de les op een andere manier nogmaals op je pad komt. 999 staat voor completeren, afronden, en geeft aan dat je de les geleerd hebt.” * “In het kader van ascentie / het ascenderen naar hogere dimensies: In het tweede deel van de derde dimensie bestaat alles uit ‘drieën’. Het verblijven in de ‘drieën’ was een heel moeilijke transitie, maar desondanks heb je het heel goed gedaan binnen de ‘drieën’. Het is nog niet helemaal klaar met de ‘drieën’. De vijfde dimensie wordt nu geïntroduceerd, onder andere in de vorm van de 555 op de displays van jullie klokken, en zie… daar worden 3 555-en zichtbaar…

131, 1331, 1333, 1313, 3311, 1133, 333, 3333,2323

Een “3″ naast de 1-en vraagt je om je doelen en verlangens aan Spirit over te dragen en om begeleiding te vragen over wat te manifesteren. Deze code (333) geeft een kosmisch ‘JA!’ aan. De gedachten die je nu hebt maken deel uit van en horen thuis op je pad.
Andere getallen: Je krijgt een keuze. Je wordt door de engelen geholpen te kiezen. Vraag om hulp en je zal ontvangen.

Engelennummers 3 en enen herinnert je eraan dat goddelijke steun en begeleiding op veel en gevarieerde manieren komen, vaak in de vorm van intuïtief weten, inzicht, visioenen, onderbuik instincten en gevoelens van eenvoudig weten. De essentie van de heilige drie-eenheid van geest, lichaam, geest is aanwezig met 3333 en het Universum laat je weten dat je veilig en zeker bent en dat er bovendien over je gewaakt wordt door je spirituele helpers.

13:13: De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachten, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten.                                                                                                           

23:23 De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan.

4                                                                                                                                                                

Het getal 4 zegt je; er zijn engelen bij je, Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Het getal 4 wordt geassocieerd met organisatie, geduld, loyaliteit en vertrouwen.  Verder ook;Praktisch, ordelijk, geduldig, logisch, hardwerkend, loyaal, bouwer, standvastig, zuinig, verantwoordelijk, aards, planner, materieel creatief, groene vingers, zelfs getemperd.

44                                                                                                                                                                  

Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren maar hun slechts vragen om deze te verbeteren. Je kan een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jou, (via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

404                                                                                                                                                 

God en de engelen omgeven jou en je dierbaren en je huidige situatie met krachtige en helende goddelijke liefde en wijsheid.

444                                                                                                                                                            

De 444 die je ziet, is een weergave van de vierde dimensie, gezien vanuit het perspectief van de derde dimensie. Je beweegt je naar de vierde dimensie. Je relatie tot alles om je heen verandert nu en dit is representatief voor deze beweging. Dit is een tijd om meesterschap over jezelf te integreren. Dit is het moment om in je kracht te stappen. Hoewel de eigenschappen van de vierde dimensie je ervan weerhouden jezelf als krachtig te beschouwen, weet je dat het opnemen van empowermenttechnieken je op dit moment goed van pas zal komen. Elke keer dat je de 444 ziet, denk dan aan Meesterschap en Empowerment. alternatieve 444-interpretatie: De engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de engelen is dichtbij.                                                                                                                                       

141, 1441, 1444, 1414, 4411, 1144, 4444                                                                                     

Elke keer wanneer je het getal “4″ naast 1-en ziet staan is het een teken dat de Engelen je proberen te helpen. Je hartenwens te manifesteren. Bijvoorbeeld, 114, 411, etc. Vier enen – 1111 – wat samengeteld “4″ maakt betekent dat de engelen willen dat je hen vraagt om mee betrokken te worden met de manifestatie, vooral wanneer de manifestatie deel uitmaakt van je levensdoel of dienstbaar zijn aan de wereld. Deze code (444) geeft een kosmisch ‘NEE!’ aan. De gedachten die je nu hebt maken geen deel uit van je pad. Je bent zelf een engel op aarde. Andere getallen: Zorg voor minder stress, houd je gedachten positief. Vraag de engelen om steun. Nieuwe kansen zullen komen. Zie uit naar nieuwe mogelijkheden. Houd vol en zet door. Engelen steunen je. Nummer 4 wordt geassocieerd met organisatie, geduld, loyaliteit en vertrouwen. Het getal 4 is een spiritueel getal dat het einde van de ene levensfase en het begin van een andere aangeeft . Met andere woorden, het getal 4444 wordt vaak geïnterpreteerd als een teken van spirituele verandering , zowel bij jezelf als bij anderen.

14.14: Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren, Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen.

5                                                                                                                                                                

Het getal 5 houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren. Verder ook; Avontuur, verandering, vrijheid, ontdekking, afwisseling, sensualiteit, ongebonden, nieuwsgierig, ervaren, periodiciteit, kenniszoeker, kennisleraar, reiziger, verbeeldingskracht, kinderlijk, speels.

55                                                                                                                                       

Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.

505                                                                                                                                                     

Stel God centraal in je gedachte, dan zal je leven zeer snel ten goede veranderen.

555       

Als je dit teken ziet, heeft er zojuist een levens veranderende gedachte of gebeurtenis plaatsgevonden. Misschien vind je het niet leuk, of misschien wel. Hoe het ook zij, uw Spirituele Gidsen laten u weten dat er zojuist een verandering in de richting van uw levenspad heeft plaatsgevonden en dat het voor u tijd is om ook te veranderen. Beweeg mee, volg deze gedachten.  Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Misschien is deze verandering een antwoord op je gebeden, dus blijf zien en voelen dat je vrede hebt.

Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt. Deze verandering is mogelijk een antwoord op je gebeden; blijf visualiseren en voelen dat je jezelf vredig voelt. Verandering is slechts een natuurlijk onderdeel is van de levensstroom. De verandering hoef je niet als positief en niet als negatief te zien. De verandering was nodig. Het is ook het getal van Christus.” ”In het kader van ascentie / het ascenderen naar hogere dimensies: 555 is het begin van de vijfde dimensie.

151, 1551, 1555, 1515, 5511, 1155, 555, 5555

Deze codes geven aan, dat er zojuist een verandering op je levenspad heeft plaatsgevonden. Of je dit nu wel of niet leuk of prettig vindt: het is op dit moment kloppend voor jou, en maakt deel uit van je spirituele pad.  Ga door in de nieuwe richting. Neem het roer (weer) in eigen handen. Herinner je wat je wensen waren. De 5 is ook een teken om in spirituele oefeningen te verdiepen, de engelen en het Universum om hulp te blijven vragen en naar je intuïtie te luisteren.

15:15:
Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten

6                                                                                                                                                                      

Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete, tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachten aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.   Het getal 6 staat voor om vrede en harmonie te vinden in je gezinsleven, maar ook om een ​​balans te bewaren tussen je carrière en je gezin. Nummer 6 zegt dat je het jezelf en anderen gemakkelijk moet maken.  Verder ook; schoonheid, verzorging, liefde, huwelijk, familie, verantwoordelijkheid, begrip, sympathie, genezing, empathisch, perfectionistisch, orde, plicht, troost, dienstbaarheid.

66                                                                                                                                                           

Hou je gedachte in deze periode op de hemel gericht en maak je geen zorgen om het materiële of wees er niet zo obsessief mee bezig.

606                                                                                                                                                                    

Laat God het middelpunt van je steun zijn, zodat je al je driedimensionale behoefte moeiteloos naar jou en je dierbaren toe stromen.

666                                                                                                                                                         

Je gedachten zijn momenteel uit balans, doordat ze te veel gefocust zijn op de materiële wereld of ten gevolge van mentale of emotionele onbalans. 666 geeft aan dat je gedachten niet helder zijn en dat je je huidige gedachteketen niet zou moeten voortzetten. Laat het voorbij gaan.”. De engelen vragen je te focussen op spirit [het geestelijke] en op dienstbaarheid en willen dat je weet dat er als een gevolg daarvan automatisch aan je materiële en emotionele behoeftes tegemoet zal worden gekomen.” ook het getal van de mensheid en het leven.

161, 1661, 1616, 6611, 1166, 6666                                                                                                               

Deze codes geven aan dat je gedachten niet in balans zijn met je spirituele pad. Het  zijn net als bewegwijzeringsbordjes die onze spirituele gidsen gebruiken om ons op het juiste pad te houden en te voorkomen dat we verkeerde paden inslaan. De getallen zijn het tegenovergestelde van 121, 1221 etc. en maken je erop attent dat je focus is weggegleden van je spirituele pad.  Simpel gezegd geven deze codes aan: ‘Je bent niet je pad aan het volgen!’. Zoek een balans tussen het spirituele en het materiele, het aardse, anders zal je (weer) van je pad afdwalen. Door ook anderen te helpen vervul je je eigen bestemming. Via het getal 6 vertellen de engelen je dat je van je angsten en onzekerheden in het leven af ​​moet komen en moet proberen een evenwicht te bewaren in je dagelijkse zaken zaken.   

16:16: Al je materiele behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt.

7                                                                                                                                                               

Het getal 7 zegt je; Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door! Het getal 7 wordt ook wel eens geluksgetal genoemd. Het zien van nummer 7 betekent dat je in energetische afstemming met het universum bent. Daardoor ben je gezegend en ervaar je wonderen, geluk, overvloed en geweldige kansen die op je pad komen. Verder ook; Filosoof, wijze, zoeker naar wijsheid, gereserveerd, uitvinder, stoïcijns, contemplatief, afstandelijk, diepdenker, introspectief, spiritueel, geloof, esoterisch, exotisch, ongewoon, verborgen, op zoek naar perfectie, etherisch, buitenaards.

77                                                                                                                                      

Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje.

707                                                                                                                                                              

Je werkt volmaakt samen met God de schepper. Je bereidheid te vertrouwen, te luisteren, je te geven en te volgen brengt grote wonderen in je leven.

777                                                                                                                                                               

Dit getal geeft aan dat er een les geleerd is. Het is een teken van erkenning en volbrenging: je hebt een les geleerd waarvan je spirituele gidsen wilden dat je die zou leren over het leven. “De engelen applaudisseren voor je… Gefeliciteerd, je bent goed bezig! Ga zo door en weet dat je wens waarheid aan het worden is. Dit is een bijzonder positief teken dat aangeeft dat je ook méér wonderen mag verwachten.

171, 1771, 1717, 7711, 1177, 777, 7777

1-en naast 7-en betekent dat je groot geluk zult ervaren, synchroniseert of wat sommige mensen “veel geluk” zouden noemen dat je zal leiden om je hartenwens te manifesteren. Deze codes geven aan dat je een les geleerd hebt die deel uitmaakt van je spirituele pad. De les die je geleerd hebt is er één waarvan je spirituele gidsen graag wilden dat je hem zou leren. Het is een belangrijke les die noodzakelijk is om  je pad te kunnen vervolgen. Wees je bewust dat dankbaar zijn belangrijk is. Dankbaarheid versnelt de weg naar manifestatie. Zie je een combinatie van zevens en enen, dan is dit een teken van geluk. Binnenkort zal je oogsten wat je hebt gezaaid.

De 7 betekent dus dat de engelen je gebeden hebben gehoord, en ze zijn gekomen om je te steunen en je te helpen je doelen te bereiken. Met nummer 777 wil het universum dat je weet dat je klaar bent voor dit volgende grote hoofdstuk van groei in je leven! Het zien van nummer 777 betekent dat je in energetische afstemming met het universum bent. Daardoor ben je gezegend en ervaar je wonderen, geluk, overvloed en geweldige kansen die op je pad komen. Het is ook een teken dat je dromen uitkomen!                                                                                                

17:17 Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere.

8                                                                                                                                                               

Het getal 8 zegt je dat Financiële overvloed komt nu op je pad komt. Een nieuw begin staat voor de deur. Door je de 8 te laten zien, proberen je engelen je te motiveren en je te laten geloven in je eigen krachten. Verder ook; Prestatie, overvloed, leidinggevende, kracht, zelfdiscipline, macht, succes, autoriteit, psychologie, ondernemer, intensiteit, supervisor, leverancier, grootsheid, materiële manifesteerder.

88                                                                                                                                             

Grote overvloed is je deel voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar anderen leidt als je je daardoor geroepen voelt.

808                                                                                                                                            

Omdat je God in het middelpunt van je gedachten en daden hebt geplaatst, zorgt je goddelijke liefde ervoor dat alle rijkdommen van de hemel en de aarde je ondersteunen.

888                                                                                                                                                       

Een fase van je leven is tot een einde aan het komen en dit teken (888) attendeert je daar vast op, zodat je je kunt voorbereiden. 888 kan aangeven dat je op het gebied van emoties, carrière of relatie een fase aan het afronden bent. “Er is licht aan het einde van de tunnel.” ” Ofwel: stel je stappen niet langer uit of wacht niet langer met het genieten van de vruchten van het ‘werk’ dat je verzet hebt.

181, 1881, 1818, 8811, 1188, 888, 8888                                                                                               

Deze codes geven aan dat een fase van je leven op het punt staat te eindigen. De gedachten die je nu hebt met betrekking tot een bepaald deel van je leven zijn in lijn met je spirituele pad, en door gehoor aan deze gedachten te geven zal de fase waarover je nadenkt uiteindelijk tot een einde komen. Door zelfontdekking ga je je realiseren wat je nu echt wilt. Een nieuw begin staat voor de deur. Door je de 8 te laten zien, proberen je engelen je te motiveren en je te laten geloven in je eigen krachten.  888 is tevens een herinnering om het universum te bedanken voor de zegeningen en wonderen die je leven binnenkomen en erop te vertrouwen dat alles altijd werkt, niet alleen voor je hoogste goed, maar ook voor het hoogste goed van allemaal.    18:18: Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen.

9                                                                                                                                                                  

Het getal 9 zegt, Je moet alle negatieve dingen en negatieve mensen uit je leven te elimineren en op een positieve manier te gaan denken. Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.
Verder ook; Einde, voltooiing, humanitair, meelevend, romantisch, onzelfzuchtig, genereus, filantropisch, liefdevol, wijsheid, idealist, artistiek, spiritueel genezer, alles toestaand, wereldvreemd, vermengend.

99                                                                                                                                                              

Ga aan de slag lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

909                                                                                                                                    

Houdt de hemel volledig in het middelpunt van je goddelijke levenstaak. Praat met God over ieder aspect van je opdracht en luister met een onbevangen geest en open hart naar de liefdevolle raad die je gezonden wordt.

999                                                                                                                                                             

“Completering, afronding. Dit is het einde van een grote fase in je persoonlijke of ‘wereldlijke’ leven. De gedachten die je hebt wanneer je dit teken ziet, zijn de gedachten die tot de afronding of het einde van een fase in je leven zullen leiden.”  “Een bericht voor Lichtwerkers die zich bezig houden met heling van Moeder Aarde: ‘Ga aan de slag want Moeder Aarde heeft je nú nodig’.”

191, 1991, 1919, 9911, 1199, 999, 9999                                                                                                           

Een “9″ naast de 1-en betekent dat je doel bijna voltooid is en/of dat je aan het einde van een fase in je leven gekomen bent (een deur die sluit en een andere gaat open). Deze codes geven een completering of afronding van een fase van je spirituele pad aan. Die fase is misschien nog niet daadwerkelijk afgerond op het moment waarop je deze code(s) ziet. Wanneer je echter gehoor geeft aan de gedachten die je hebt wanneer je deze code(s) ziet, zal de betreffende fase volledig worden afgerond.

Dankzij je toewijding kan je meer zegeningen verwachten. Dankbaarheid geeft je de mogelijkheid nog meer kansen in je leven te krijgen. Bedank de engelen voor hun steun en evenzo voor de begeleiding die ze je geven. Nummer 999 zegt je, dat je als een vlinder uit zijn cocon breekt, en je bent je klaar om te transformeren en je vleugels uit te spreiden om te vliegen! Op dit moment ben je in perfecte harmonie met het Universum en blijf je in het huidige moment om deze prachtige stroom van energie voort te zetten die nu door je heen gaat.                                                                                                                                               

19:19: Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht.

10

Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten ideeën, inzichten of helderwetendheid (je weet iets maar hebt geen idee hoe je aan die informatie bent gekomen). Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *