Open your book indoor. Home library. Knowledge is power.

Wat zijn Akasha Kronieken;

Akasha betekent in het sanakriet “Ether” of ook wel “Oersubstantie”. Dit komt er in het kort op neer dat Akasha het collectief onderbewustzijn betreft van alles wat er is in het universum. Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis op aarde. Het is de plek waar alle ervaringen worden bewaard.

Akasha wordt vaak voorgesteld als een bibliotheek met ieders gepersonaliseerde boek met daarin jouw gedachten, ervaringen, talenten en andere kennis opgeslagen. Je kunt het bekijken als collectief opgeslagen informatie met bepaalde energetische trillingen (zoals wij zelf als mensen ook een bepaalde trilling hebben), die in ons hoofd weer gevormd worden tot beelden, taal, gevoelens enzovoorts.

Wist jij dat je in de Akasha kronieken precies de juiste antwoorden, inzichten en kennis kunt vinden die jij op DIT moment nodig hebt? De oplossing voor je problemen vragen een ontwikkeling van de ziel. Problemen zoals drugsverslaving, scheiding, ziekte, nasleep van een ongeluk e.a. zijn de meest effectieve voertuigen voor de groei van je ziel. Voordat de heling kan plaatsvinden vanuit de Akasha kronieken is inzicht en de levensles vanuit het probleem essentieel. Als je de waarheid op zielsniveau herkent kun je mooie stappen vooruit gaan maken waarin de heling kan en mag gaan plaats vinden.

De Akasha Kronieken en de Nieuwe tijd

Heel lang was het voor de meeste mensen niet mogelijk om verbinding te maken met dit kosmisch geheugen. Omdat de energie op Aarde zwaar was, versluierd. Alleen spirituele Meesters hadden nog toegang, omdat hun energie nog Licht genoeg was om met de hoge trilling van de Akasha Kronieken te verbinden.

Nu de energie op Aarde weer Licht wordt komt de Akasha- informatie beschikbaar, waardoor voor veel mensen transformatie van eeuwenoude pijn mogelijk wordt. Door het helen van deze pijn kunnen we meer vanuit Liefde leven.

Linda Howe heeft een betrouwbare methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid: het pad van het gebed (Pathway Prayer Process). Ik heb deze methode geleerd tijdens mijn cursus bij Suzanne Licht die zij heeft gevolgd bij Jeannette Bunnik, een leerling van Linda Howe.

De healing van de readingen vindt plaats in het bewustzijn, want daar zit de beperking, niet in de ziel / het licht. Die is al perfect.

“De Akasha Kronieken zijn een kosmisch geschenk”.

Ze helpen mensen om eeuwenoude pijn (bijvoorbeeld uit vorige levens en familielijnen) te herkennen en transformeren.

Wanneer is een Akasha reading waardevol?

 • Heb je het gevoel dat je vast loopt in een moeilijke situatie en wil je hier een breder, ander perspectief op zodat je er anders mee om kunt gaan?
 • Wil je meer in contact komen met jezelf, jouw buikgevoel en wat jij nodig hebt om te groeien?
 • Moet je een belangrijke keuze maken en wil je hierover even ‘sparren met het Universum’?
 • Merk je dat je steeds weer in vergelijkbare situaties vastloopt?
 • Heb je vragen waar je al lang(er) mee rond loopt?

Reading Akasha Kronieken;

Ik ben een gecertificeerd Akasha kronieken gids en ik breng jou graag in contact met jouw Akasha Kronieken. In de kronieken ligt de opname van de reis van jouw ziel – verleden – heden en waarschijnlijke toekomst vastgelegd. De meesters van de kronieken zijn hier voor de groei van jouw ziel. Alleen om deze reden kan je zo ongeveer elke vraag stellen die je maar wilt. Het kan echter wel zijn dat je niet op alle vragen antwoord krijgt, opdat deze informatie nog niet volledig begrepen kan worden.

Zit jij met een of meerdere levensvragen, ben je ouder dan 18, en ben je benieuwd naar je zielsmissie of ben je opzoek naar bevestiging van datgene wat je denkt zelf al goed aan te voelen? Enkele voorbeelden van verschillende type vragen die je kunt stellen:

 • Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde probleem aan of kom ik steeds in dezelfde/een vergelijkbare situatie terecht?
 • Waar mag ik de komende tijd mijn focus op leggen of mijn aandacht aan geven?
 • Waarom speelt dit probleem in de relatie met deze persoon / jezelf. Wat zijn de achterliggende oorzaken?
 • Hoe kan ik hier beter mee omgaan?
 • Wat brengt het mij, wat is de diepere waarde?
 • Wat is mijn zielsmissie of mijn doel in dit leven?
 • Hoe kan ik de verbinding met mijn ziel meer verdiepen?
 • Staat mijn ziek zijn ergens voor? Waarom blijft … steeds weer opspelen?
 • Wat kan ik doen om mijn herstel van … te bevorderen?

Spelregels’ om zoveel mogelijk uit jouw reading te halen:

 • Je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene.
 • Laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan.
 • De Akasha Kronieken ontnemen je nooit de vrijheid (en de wijsheid!) van het maken van je eigen keuzes! Vraag dus niet; moet ik dit of dat kiezen? Wel kun je vragen wat een bepaalde keuze voor je mogelijk maakt, met dit diepere inzicht maak jij vervolgens je eigen keuze.
 • Vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn, zijn niet behulpzaam.
 • Een Akasha Reading wordt niet gegeven aan kinderen/jongeren onder de 18 jaar. Wel kun je als ouder een Akasha Reading aanvragen met de vraag hoe je jouw kind kunt ondersteunen op zijn/haar unieke levenspad.
 • Vermijd algemene vragen zoals ‘wat is mijn bestemming?’ Maak het specifiek, wat is de achtergrond van die vraag, dan krijg je de diepste en rijkste antwoorden.

LET OP: Een Akasha Reading kan ondersteunend werken maar is nimmer een vervanger voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij klachten dan ook altijd uw huisarts of specialist.

Jouw bewustzijn als mens komt steeds meer in dezelfde lijn met het bewustzijn van je ziel. Wanneer jij kiest voor een Akasha reading kun je dit in mijn contactformulier aanvragen. Na de aanvraag neem ik binnen 2-5 werkdagen per mail / telefonisch contact met jou op. Ik stuur je dan een voorbereidingsdocument ter informatie voor het stellen van vragen. Ik vraag je om een recente foto van jezelf, je volledige naam (inclusief doopnamen, achternaam en/of getrouwde naam) en om jouw vraag (of vragen). De betaling voor de reading vind vooraf plaats, zie mijn prijslijst. Ik geef je een terugkoppeling van de reading met jou vragen middels een PDF, en een videobel gesprek.