Het Spirit Gids inwijding bestaat uit zeven inwijdingen om je te helpen in de communicatie met je spirituele gidsen. Op welke manier communiceren ze met je en hoe kan je deze signalen herkennen.

Hoe werkt deze inwijding?

Om goed de energie en de signalen te kunnen opvangen moet er sprake zijn van een zuiver kanaal, los raken van oude overtuigingen e.a. Iedere inwijding brengt iets anders wat je nodig hebt om goed te kunnen communiceren met je spirituele gidsen. Zelf heb ik veel aan deze inwijding gehad en ben ik gegroeid in het contact met mijn spirituele gidsen. Psychische bescherming inwijding Deze inwijding activeert een schild van psychische bescherming die optreedt als een energie die ons omhult en opdringerige trillingen blokkeert of kwaadaardige, negatieve, lagere vibraties van andere bronnen.

Als je begint met het verbinden met je Spirit Gidsen zal je bewustzijn van energieën sterk toenemen en met gevoeligheid komt blootstelling aan afleiding. Zo kunnen astrale energieën worden aangetrokken tot jou verhoogde energie en / of activiteiten in het contact maken met je spirituele gidsen. Het is niet dat deze persoonlijkheden of entiteiten je willen schaden maar voor de zekerheid zal deze psychische beveiligingsactivering je beschermen tegen ongewenste storingen of afleiding van elk lagere natuur.

Aarding inwijding

De aardings inwijding houdt je in je lichaam, bewust van je omgeving en heden en beschikbaar voor wat dan ook gebeurt en creëert een energieverbinding als spirit van jouw lichaam in de fysieke realiteit. Het zal dienen om het lichaam en het energiesysteem veilig te houden wanneer je mediteert en bewust contact maakt met je spirituele gidsen. Het zal ook kracht brengen aan je proces van Gids communicatie omdat het jou als spirit met je fysieke lichaam zal afstemmen, zodat je aanwezig kan zijn en kijken naar wat er moet gebeuren. Het zal ook je spirituele en energieke bewustzijn verhogen, ongewenste of overmatige energie loslaten, je helpen je energie te leiden, je meditaties te verbeteren, je helpen om meer bewust te zijn van je pad en je in staat te stellen om nog meer capaciteit te krijgen om de wonderen van de Spirit Wereld te ervaren.

Derde Oog inwijding.

Deze inwijding zal je helpen bij meditatie waardoor je bewustzijn en focus het vermogen om te concentreren verhoogd wordt. Dit zal je ook helpen in je dagelijks leven door je te helpen bij het houden van focus op het werk of in je dagelijkse routine. Het zal een verhoogd bewustzijn brengen zodat je bent meer bewustzijn brengen zodat je dingen duidelijker en scherper ziet. Deze helpt je de ‘gewone’ geest te omzeilen als je wilt en toegang te krijgen tot een hogere staat van bewustzijn. Het zal je zintuigen verhogen – niet alleen visie maar wat je hoort, voelt, aanraakt, ruikt en gewoon intuïtief weet. Het kan je helpen om Aura’s, Gidsen, Engelen, Hogere Wezens etc. te zien. Het zal een hogere staat van doel brengen, ontvouwt je kracht van helderziendheid, brengt je meer vaardigheden om te focussen en te concentreren, verscherpt intuïtieve vaardigheden en helpt je te luisteren naar en herkennen van je innerlijke stem.

Energie Lichamen Reinigen inwijding. 

Deze inwijding zal de balans en harmonie herstellen naar de fysieke, mentale en emotionele lichamen. Het zal werken om blokkades of barrières te verwijderen die je hebt voor de Spirit Gids Communicatie. Deze reiniging zal beperkende en valse overtuigingen verwijderen over communicatie met je Spirit Gidsen. Door deze inwijding worden barrières voor Gids Contact en Communicatie zoals sceptische disposities, gebrek aan begrip en eventuele onvermogen om hogere mogelijkheden te accepteren afgebroken. Dit stelt je in staat om open te zijn zodat je makkelijker en natuurlijker zult vinden om Spirit Gids communicatie te herkennen, accepteren en erkennen. Ook, brengt het je een groter begrip en helpt het je daarmee de lagere gedachte te verlaten zodat je meer open staat voor de mogelijkheden van een realiteit die om geloof en vertrouwen gaat in plaats van een meer tastbaar en wetenschappelijk bewezen is. Deze reiniging zal elk gebrek aan geloof in jezelf of je vermogen om contact op te nemen met een Gids verwijderen.

Meditatie Activatie.

Deze inwijding zal je helpen om jezelf discipline te brengen om een meditatie routine te beginnen en te onderhouden inclusief het opzetten van een Gids contact en communicatie. Het zal je helpen om de geest rust te geven en te horen en luisteren naar het nog kleine stemmetje binnen in je. Het zal je vibraties en energieën verhogen, zodat je hogere trillingen aantrekt zoals Spirit Gidsen, Engelen, Aartsengelen, Opgestegen Meesters en andere Hogere Wezens van licht. Spirit Gidsen en Hogere Wezens activering Deze inwijding zal je helpen om een diepere connectie te maken met elk type Hoger Wezen dat met jou werkt. Deze omvatten je Spirit Gidsen, Engelen en Dier Gidsen, Bescherm Engelen, Aartsengel team, Opgestegen Meesters team en elk ander Hoger Wezen van Licht die in elke hoedanigheid met je werkt. Deze inwijding belichaamt verschillende acties.

Droom Activatie.

Deze inwijding zal je helpen bij het onthouden van dromen en bezoeken van Spirit Gidsen en of Engelen of andere hogere wezens in jouw dromen. Het verbetert je vermogen om je dromen te interpreteren zodat je de belangrijke spirituele berichten kunt ophalen die in je droomstaat aan je meegedeeld worden. De handleiding geeft informatie over de verschillende typen Spirit gidsen, hoe te communiceren met Spirit Gidsen, Sleutels tot succesvolle Gids contact en meditatie, de manieren waarop gidsen communiceren en meer. Heel waardevol. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus. Hou er rekening mee dat je ongeveer een maand bezig bent met deze inwijding. Neem voor jezelf de tijd tussen de levels om zo de energie goed te kunnen laten stromen en je energie in je lichaam te laten aanpassen. Gedurende jezelf minimaal 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten. Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,- Founder van deze energiestroom: Rev. Tracey Loper

Voor wie is de Spirit gids inwijding geschikt?

Deze inwijding is voor iedereen geschikt die wil leren communiceren met zijn spirituele gids en open staat om zichzelf spiritueel te ontwikkelen.

Aanvragen;

Via contactpagina kun je de Spirituele Gids inwijding aanvragen. Na betaling zet ik binnen 3 werkdagen de energie voor je klaar * (mits deze inwijding voor jouw geschikt is) in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.