Bovengenoemde tarieven zijn per consult en inclusief BTW. Het totaalbedrag kan voor de behandeling per bankafschrijving, na de behandeling contant of middels een tikkie worden betaald. Afstandsbehandelingen dienen vooraf betaald te worden. Ook voor en na de afstandsbehandeling is er contact over de behandeling om de behandeling zo goed mogelijk door te laten werken.

Afspraken kunnen binnen 48 uur kosteloos worden geannuleerd. Een annulering dient per mail te worden verzonden, en voorzien van je naam, datum en tijd van de afspraak. Bij annulering binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om het hele bedrag in rekening te brengen.

*Mochten mensen fysiek niet in staat zijn om te reizen maar toch een fysieke behandeling willen ontvangen dan kan ik ook langskomen, wel afhankelijk van de tijd en afstand. 

 *Mochten de prijzen echt een probleem zijn vanwege financiële problemen, neem dan ook contact met me op via contactpagina. Een behandeling is bedoeld om voor iedereen beschikbaar te zijn, samen zullen we kijken naar een oplossing.

Warme groet, Jolanda 06-41272571