Purple Reiki is met name heel helpend voor het oplossen van blokkades en weer laten stromen van (vastgelopen) energie.                    Soms wordt vastgelopen energie verward met een geblokkeerd chakra.

Purple Reiki gaat direct naar de plaats of orgaan in het lichaam van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren. Het gebied zal heel warm worden en de handen van de behandelaar kunnen heet en rood worden. Dit zal slechts een paar minuten duren en dan neemt die warmte weer af, dus maak je geen zorgen! Purple Reiki is heel geschikt bij de behandeling van anderen, maar kan ook grote resultaten geven voor jezelf. Al direct tijdens en na de inwijding kun je bij jezelf waarnemen dat blokkades doorbroken worden, mogelijk zie je een paarse gloed en voel je direct veranderingen in je lichaam. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering. Gedurende jezelf 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten. Dit energiesysteem is niet heel bekend, maar de puurheid, de kracht en de snelheid waarmee energie weer gaat stromen zal je verbazen! Purple Reiki bestaat uit 1 inwijding inclusief Purple Reiki Master symbool.

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

De founder van deze energiestroom is: Ole Gabrielsen. 

Is deze inwijding geschikt voor mij? 

Omdat Purple Reiki heel krachtig is, wordt geadviseerd om minimaal Reiki Master (Usui systeem) te zijn en/of Kundalini Reiki gevolgd te hebben. Werk je met een ander energiesysteem? Neem dan even contact op via het contact formulier op de site.

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.