Wie ben ik? 

Mijn naam is Jolanda de Leur – Ruiter. Ik ben 41 jaar en moeder van twee zoons van 10 en 12. Samen met mijn man wonen wij in het mooie Amsterdam. Ik hou van lezen, wandelen in de natuur en voetballen. Mijn hele leven ben ik al hoog gevoelig geweest, alleen heb ik dat niet altijd geweten. Dit was niet altijd makkelijk. Ik heb mezelf uit zelfbescherming helemaal afgesloten, weet ik nu. In 2013 werd ik geïnspireerd om met mijn hoog gevoeligheid in mijn kracht te komen en ben ik een opleiding gaan volgen als sensitieve therapeut in Waalwijk.   Dit heeft mij veel gebracht. Ik heb de allergieën van mijn zoon kunnen uitmeten waar de huisarts niet direct een antwoord op had. Ook heb ik de kracht mogen ervaren van het zelf genezend vermogen van het lichaam. Mijn verbinding met het universum was goed. Ik was alleen nog niet genoeg geaard, waardoor ik de vrijgekomen energieën van de mensen die ik behandelde slecht kon kwijt raken. Hierdoor was het geven van behandelingen vermoeiend en belastend voor mijn lichaam. Het was voor mij nog niet de tijd om als sensitieve therapeut te werken en mocht eerst nog zelf helen en verder groeien in mijn zelfvertrouwen. 

Nog niet op het juiste pad 

Ik zette mijn werk in de zorg door, en ik bleef op kleine schaal oefenen en mijn vaardigheden uitbreiden. De droom en het innerlijk weten dat ik dichtbij mijn pad was, was lastig. Ik was op zoek naar een manier en ik voelde me verdwaald toen ik niet direct een antwoord kreeg.   Zelf zat ik bijna weer tegen een burn-out aan en wist ik dat ik een andere weg in moest slaan. Daarna had ik een gesprek met een collega van mijn opleiding en ze zei; vraag hulp aan het universum. Je bent niet alleen. Hoewel dit ook wel een beetje vreemd voelde, heb ik dit met volle overtuiging gedaan en mijn dromen gemanifesteerd. In 2020 is reiki op mijn pad gekomen en vanaf toen is alles gaan lopen en zag ik heel duidelijk wat mijn weg en mijn pad zou zijn. 

Toeval bestaat niet

Alles gebeurt op het juiste moment als je er klaar voor bent. Mijn hart ging direct sneller kloppen en ik werd heel blij van binnen. Dit was geen toeval, dit was mijn pad. Reiki en Sensi hebben mijn leven ten positieve veranderd en ik weet inmiddels dat reiki altijd in mijn leven zal blijven. Reiki voelt voor mij als heel natuurlijk en heeft mij herboren en dichter bij mezelf gebracht. Door reiki heb ik mijn balans gevonden in mijn hoog gevoeligheid en mijn spirituele ontwikkeling. Door Sensi heb ik kennis kunnen maken met het oplossen van emotionele blokkades in de diepere lagen van het lichaam voorbij dit leven. 

Opleiding tot reikitherapeut

Het vervolg kwam in de opleiding voor reiki therapeut die ik ben gaan volgen bij de opleiding Succesvol in Balans in Zevenaar. Daar heb ik me meer verdiept in de verschillende vormen van reiki energie, klankschalen en de Ki energie van reiki. Hierdoor is mijn eigen levensenergie ook beter gaan stromen. Zo kom ik steeds een beetje dichter bij wie ik wil zijn. Waardering en kracht in mezelf ontdekken was het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven. Hiervoor moest ik wel over mijn eigen angsten en kwetsbaarheden heen stappen. 

Combineren van werk en mijn eigen praktijk

Tijd krijg je niet, die maak je, als je verandering wil. En zo combineer ik nu mijn werk in de gehandicaptenzorg samen met het opstarten van een eigen praktijk waarin ik werkzaam ben als reikitherapeut en sensitieve therapeut. Dit klinkt druk en veel, naast de zorg voor mijn kinderen. Maar ik kan 1 ding zeggen; “ik heb me nog nooit zo positief en krachtig gevoeld” Het is een verrijking om te werken vanuit je hart.

Graag ontmoet ik jou

Wat ik zelf heb geleerd en ervaren de afgelopen jaren, gun ik jou ook. Wil je weer in contact komen met je ware zelf voorbij alle belemmeringen en storende gedachten neem contact op. 

Om vooruit te komen is soms volledige stilstand nodig om verborgen emoties te ontdekken en te onderkennen, te doorvoelen en te uiten zo dat onze levensenergie weer gaat stromen en je weer in beweging kan komen.

Mijn sessies in de praktijk zijn erop gericht om jouw als mens in zijn totaliteit te behandelen, niet alleen de klacht, maar de oorzaak van de klacht. Dat wat ik denk dat er nodig is, zet ik in qua behandeling. Hierdoor breng ik het proces op gang om emoties vrij te maken en terug te keren naar de bron. Jouw eigen mooie zelf. Kom het zelf ervaren en reserveer een behandeling. Met 2 tot 5 behandelingen kan ik hele mooie resultaten boeken. 

Ik ben aangesloten bij de CAT. Collectief alternatieve therapeuten.

Live a life that matters, Live a life of love. Namasté JolandaLaat gaan wat was.

Accepteer wat is.

Omarm wat komt.