Melchizedek is de Hoge Priester van de Witte Broederschap en geeft leiding aan vele priesters en priesteressen van zijn eigen Orde.

Via zijn inwijdingen worden verbindingen met de spirituele wereld van de Witte Broederschap geopend.

Bij deze inwijding heet Melchizedek je persoonlijk welkom in zijn Orde. De Priesters en Priesteressen van de Orde van Melchizedek zetten zich in voor de spirituele groei van de gehele mensheid. Een ieder zal zijn of haar eigen taak binnen dit geheel te weten krijgen. De initiatie in de Orde van Melchizedek laat je goed gronden en maakt je meer ontspannen om de helings-energieën door te geven, waardoor de helingsenergie zich ook beter kan vastzetten in de persoon die je behandelt. Het vereist een grote verantwoordelijkheid om met de Meesters te werken, ervaring in energiewerk is dan ook nodig.

Melchizedek vraagt toewijding aan het spirituele pad door het brengen van hemelse lichten liefde- frequenties op aarde. Hij helpt om alle ballast los te laten en te transformeren. Deze afstemming kun je gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een buitengewone zuivere en liefdevolle Bron, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld als je Reiki geeft. Als ik tijdens een healing op deze Bron afstem ervaar ik vooral een eindeloos mededogen. Dat is een prachtige, liefdevolle acceptatie voor de weg die de mens heeft te gaan en omdat de menselijke ontwikkeling nu eenmaal niet zonder lijden kan. De Melchizedek initiatie opent je naar liefde. Nu is die liefde er altijd al geweest, maar wij laten haar niet toe. Het probleem zit niet in het beschikbaar zijn van de liefde, maar in ons vermogen om liefde te ontvangen. Ik heb hele mooie resultaten behaald met het inzetten van deze prachtige energiestroom op het hart tijdens mijn behandelingen. Ook heb ik deze energie voor mijn eigen hart gebruikt waardoor ik liefdevoller ben gaan kijken naar mijn omgeving. 

De Melchizedek inwijding bestaat uit 1 inwijding inclusief een digitaal handboek waarin alles wordt uitgelegd. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering. Gedurende jezelf 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten.

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR €25,-

Is deze inwijding geschikt voor mij? 

Deze inwijding wordt geadviseerd voor mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei gedaan hebben. Bij voorkeur heb je de Usui Reiki 3A Mastergraad gedaan. Werk je met een ander energiesysteem? Neem dan even contact op via het contact formulier op de site.

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.