Licht Reiki nodigt je uit om jouw leven mooier te maken, maar ook om de wereld om je heen mooier en lichter te maken.

Licht Reiki is een heel mooi veelzijdig energiesysteem. Je werkt met spiralen van licht, licht piramides en poorten van licht. Licht is kleur! En dat leert ons dat verschillende kleuren verschillende trillingskwaliteiten hebben. Licht Reiki is een heel mooi veelzijdig energiesysteem. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid met o.a. meditaties en oefeningen voor het opladen van de chakra’s met lichtgolven, reinigen van de aura m.b.v. lichtspiralen enz.

Toepassingsmogelijkheden voor energiewerk met Lichtreiki;

– opladen en harmoniseren van huizen en ruimtes.

– Voedsel en dranken opladen.

– om slaap.

– of meditatieruimte op te laden met licht.

– om werkplekken op te laden met licht.

– als hulp en ondersteuning van dieren en de natuur.

– op laden van drinkwater voor mensen, dieren en planten.

– genezing van wonden (op alle niveau’s).

– blokkades oplossen.

– woede oplossen.

– lichtzuilen oproepen.

– energievormen in het licht begeleiden.

– angsten oplossen.

– spanningen oplossen.

Ook leer je met Licht Reiki een lichtspiraal techniek om opgehoopte energie te verwijderen en geblokkeerde meridianen te reinigen. Daardoor kan de energie weer vrij stromen en het genezingsproces activeren. Lekkende plekken, waar de energie anders uit stroomt worden door het gebruik van de lichtspiraal automatisch gesloten. Licht Reiki is bedoeld om mee te healen en kan zowel hands-on als op afstand gebruikt worden. Licht Reiki bestaat uit 1 inwijding inclusief lichtreiki symbool. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering. Gedurende jezelf 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten.

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR €25,- De founder van deze energiestroom is: Mona Pilz.

Is deze inwijding geschikt voor mij? 

Om dit energie systeem te ontvangen is minimaal Usui reiki 1 nodig en bij voorkeur Usui reiki 2 of een vergelijkbaar energie systeem. Werk je met een ander energiesysteem? Neem dan even contact op via het contact formulier op de site.

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.