Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. De energie helpt je om beter te aarden, laat de opgaande energie stromen en doorbreekt blokkades. 

Kundalini energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak en verliezen we onze aarding. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen. Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt. Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zul je de optimale balans en energie ervaren. Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken. Daardoor wordt de totale inwijding over 3 inwijdingen verdeeld. Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van energie. 

Voor wie is de Kundalini Reiki inwijding geschikt? 

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 (de live cursus Usui Reiki) gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie.

Waar bestaat deze inwijding uit?

Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen (inclusief 7 extra energieën): 

Inwijding 1: 

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin (de Sushumna) wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend. 

Inwijding 2: 

Na 3 tot 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt het Kundalini vuur langzaam opgestookt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt het zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend. 

Inwijding 3: 

Mastergraad Na 3 tot 5 dagen mag de derde graad ontvangen worden. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats.

Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reikikanalen. In deze Master-inwijding zitten nog 7 extra inwijdingen besloten, namelijk: 1. Diamant Reiki 2. Kristal Reiki 3. DNA Reiki 4. Geboorte trauma Reiki 5. Locatie Reiki 6. Vorige levens Reiki 7. Balans Reiki.

Deze extra energieën kun je zelf activeren na het ontvangen van de level 3 Mastergraad. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus. Hou er rekening mee dat je ongeveer een maand bezig bent met deze inwijding. Neem voor jezelf de tijd tussen de levels om zo de energie goed te kunnen laten stromen en je energie in je lichaam te laten aanpassen. Gedurende jezelf minimaal 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten.

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 65,- Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.