Akasha Reading

Jolanda is een warme behulpzame lieve vrouw. Ze heeft haar hart op de goede plaats. Ze is goed in wat ze doet.

Ze heeft mij goed geholpen vooral ook met de Akasha reading het heeft mij veel verlichting gegeven.

Ik raad Jolanda zeker aan.

Gewoon doen. Lieve groet Monique

Maart 2024


reiki behandeling op afstand

Via facebook kwam ik in contact met Jolanda. Ik had al enige tijd last van een oogontsteking waar ik niet vanaf kwam. Ook sliep ik regelmatig erg slecht vanwege persoonlijke problemen. Vanwege de afstand (ik ben woonachtig in Frankrijk) heb ik een behandeling op afstand afgesproken. Ik heb mogen ervaren hoe krachtig de energie op afstand kan zijn. Met aanvullende middelen die Jolanda heeft toegestuurd is mijn oogontsteking verdwenen en zijn mijn slaapproblemen aanzienlijk verminderd. 

Jolanda, dank je wel. Ik wil je zeggen dat de kracht die jou is gegeven bijzonder waardevol is. Vertrouw erop en geef de wereld healing. We zijn op de goede weg naar een nieuwe wereld. 

Lieve groet Betty.

Holistische behandeling op afstand 

 Van Jolanda heb ik een behandeling op afstand mogen ontvangen. Wat ontzettend bijzonder. Het was bijna alsof ze in de kamer stond. Ik zag allerlei verschillende kleuren en voelde ook warmte en kou uit mijn lichaam komen. Na de behandeling kreeg ik een goede uitleg wat ze heeft gedaan en welke thema’s ze eruit heeft gehaald. De thema’s waren herkenbaar. Na de behandeling heb ik wel flink last gehad van zoals Jolanda het noemde ontgiftten van het lichaam. Ik voel me nu een stuk lichter en alsof ik minder meedraag. Ik wil ook nog graag een fysieke behandeling gaan boeken. Groet van mij.

Complete holistische Behandeling

Ik heb het vaak druk op school en mijn hoofd is vaak vol. Door deze behandeling kreeg ik weer rust in mijn hoofd en lichaam en kon ik mij beter concentreren. Ik maakte mij ook minder zorgen over alles. Scholier 12 jaar. 

Maart 2023 

Complete holistische behandeling

Een hele mooie ervaring. Jolanda is een betrouwbare reikitherapeut. Ze stelt je gelijk op je gemak en geeft je heldere boodschappen door, echt een aanrader. Na de behandeling voelde alsof er een last van me was afgevallen. Ik mocht emotionele stukken loslaten.

Liefs Fatima.

Reiki Kundalinine inwijding

Ik heb bij Jolanda de reiki Kundalini reiki aangevraagd. Wat een bijzondere ervaring was dit. Bij iedere level voelde ik me steeds meer verbonden met mezelf en voelde ik een verbetering in de doorstroming in de chakra’s. Ik heb de ondersteuning van Jolanda tijdens het binnen halen als heel fijn ervaren. Ik ben benieuwd wat het me nog gaat brengen. 

 Open je ogen en zie de magie van het leven. Sluit je ogen en ontdek de magie in jezelf!  


Holistische behandeling

17 Mei 2022

In mijn proces naar healing was ik op zoek naar een therapeut die bij mij kon aansluiten. Laat mij nu toevallig Jolanda tegen komen. Wij kwamen aan de praat en ze vertelde me een keer langs te komen in haar praktijk. Dat heb ik gedaan en ik kan niets anders zeggen dan dat ik mijn geluk daar heb gevonden. Jolanda is een topper. Je gaat je snel op je gemak voelen bij haar. Ze heeft heel wat kunnen bereiken bij mij wat ik in al die jaren niet bij andere therapieën heb ervaren. Ik ben heel blij met de reiki bij reikipraktijk Yuelanda en ik zou het zeker iedereen aanraden!


HOLISTISCHE BEHANDELING

Maart 2022   
            

Onze zoon van 19 jaar is non verbaal autistisch en functionerend op een leeftijdsniveau van 1,5 a 2 jaar. Hij kent Jolanda al jaren van zijn dagelijks bezoekjes naar zijn dagbesteding.

Onze zoon is op dit moment erg aan het puberen en hij kan niet goed aangeven wat hem dwars zit. Dat maakt communiceren heel erg moeilijk.

Ik heb voor die reden Jolanda gevraagd een sessie met hem te doen.

Ik ben blij dat ik haar hierom gevraagd heeft want het gaf hem rust, ze kon aanvoelen wat hem dwars zat en ze wist hem tot rust te brengen.

Het gaf mij als moeder ook rust en ik ben zeker van plan Jolanda geregeld te vragen om met onze zoon samen te werken.

 

HOLISTISCHE afstands BEHANDELING

23 mei 2022

Ik was al in behandeling bij Jolanda, en nu heb ik ook mogen ervaren wat een behandeling op afstand kan doen. Wat een energie en wat een kracht. Na de behandeling op afstand voelde ik me stukken beter. Jolanda kan heel goed aanvoelen waar het vandaan komt. Met de uitleg die ze me gegeven heeft na afloop vielen er al langzaam puzzelstukjes en de dagen erna nog meer. Heel blij met de begeleiding van Jolanda in mijn proces.


Op google zijn nu ook recensies te vinden van mijn behandelingen. 

Huis Reinigen

Januari 2022 

Al een paar jaar voelde ik mij in de nacht niet bepaald veilig in mijn huis. Zodra ik naar de wc wilde gaan voelde het voor mij alsof er iemand achter mij stond, en kreeg ik een zwaar drukkend gevoel in mijn rug dat ik moest gaan rennen en weg moest gaan uit de gang. Vervolgens sprong ik vanaf de wc op mijn bed en voelde ik mij pas veilig tot mijn deur dicht was. 

Toen ben ik in contact gekomen met Jolanda. Ze vertelde mij veel informatie over wat het eventueel kon zijn en hebben we samen naar de mogelijkheden gekeken. Jolanda vertelde mij dat als ik foto’s stuurde van de ruimtes die niet goed voelde, ze deze ruimtes kon reinigen. Uiteraard ging ik hiermee akkoord. Eerst kon ik het niet echt geloven dat dit echt kon werken. Maar de nachten na de reiniging voelde het veel rustiger in mijn huis. Ik kon mijn ogen niet geloven. 

Jolanda heeft mij veel verteld wie er in mijn huis was en waarom. Ik voel mij eindelijk weer veilig in mijn eigen huis. Jolanda heeft mij heel goed geholpen met een probleem dat al jaren speelde. Ze is erg klantvriendelijk en kan u zeker helpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Groetjes Jamy. 


COMPLETE HOLISTISCHE BEHANDELING

Januari 2022

Zoals jouw logo laat zien, zo voelde de behandeling ook. De gouden blaadjes ben ik nu aan het manifesteren via de wortels die mij steeds meer aarden.

Dankzij jouw zien en hulp. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Dus jouw logo klopt helemaal. Jolanda heeft me laten zien waar ik vandaan kom en zo vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Heel bijzonder omdat na de sessie er veel in werking is gegaan. Ik heb nu duidelijk mijn doel voor ogen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen. Het contact met een van mijn zussen is op een bijzondere ervaring hersteld. Het lichtje in mij is nu aan en daar ben ik Jolanda erg dankbaar voor. Lieve groet Esther. 


Afstandsinwijding Kundalini 

Online de inwijdingen voor Kundalini en reiki 5D mogen ontvangen. Snelle reactie op mijn verzoek. Ik kreeg een fijne en duidelijke uitleg met handboeken. Ik heb de inwijdingen ervaren als mooie krachtige inwijdingen waar ik veel aan zou hebben op mijn reikipad. Groetjes Jorine.