Holistische Behandeling

In mijn praktijk behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen vanuit een holistische visie. Ik behandel niet op de specfieke klacht maar naar wat er in het lichaam voor zorgt dat de klacht is ontstaan. Ik kijk naar het geheel van een systeem op vijf verschillende niveaus:

  1. 1. Fysiek niveau (lichamelijk)
  2. 2. Mentaal niveau (gedachten en patronen, denkwijze)
  3. 3. Emotioneel niveau (gevoel)
  4. 4. Energetisch niveau (energie)
  5. 5. Spiritueel niveau (zielsniveau, verleden en vorige levens).

Heb jij een onbalans in één of meer niveaus dan zorg ik samen met jou dat er weer een balans komt en een zelf herstellend vermogen in gang wordt gezet. Er zijn aparte kopjes om verder te lezen over wat ik voor je kan betekenen met Reiki, met Sensitieve Therapie, Accesbars, Herstel van Burn -out.

Daarnaast zet ik ook nog de volgende behandelmethodes in;

Klankschalen en of stemvorken

Tijdens de behandeling zet ik mijn klankschalen of stemvorken in wanneer er een diepere blokkade aanwezig is in het lichaam. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, hierdoor worden trillingen en geluid van de klankschaal op een mooie manier door het lichaam geleid. Door de trilling van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam en door deze trilling kunnen interne blokkades oplossen, je aura reinigen en ontspanning en heling geven van lichaam, geest en ziel.

Sedona

Met de sedonamethode verwijder ik negatieve emoties en gedachten uit het lichaam. Het is een hele mooie loslaat techniek die onbewuste weggestopte gedachten, emotionele bagage en beperkende gedachten en gevoelens kan laten loslaten uit het lichaam. Ik kan je deze techniek ook zelf aanleren zodat je er zelf verder mee aan de slag kunt als je situaties tegen komt die weerstand oproepen of voelt dat iets zich vast heeft gezet in het lichaam. Het is een methode waar binnen je in 15 minuten al een enorm verschil kan voelen in je lichaam.

Innerlijk kind

Ik kijk in mijn behandelingen of er innerlijk kind stukken te helen zijn. We maken in ons leven allemaal vervelende en verdrietige ervaringen mee. Deze kunnen nog in het lichaam aanwezig zijn waardoor we met een gekleurde bril kunnen kijken, wanneer het gekwetste kind naar boven komt in een andere situatie. Ik kan samen met jou innerlijk kind stukken helen waardoor je verdriet, boosheid, angst kunt loslaten en transformeren.

Verschillende energiestromingen;

Dolfijnenenergie
Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Het manifesteren van je diepste verlangens. Dolfijnen vragen je om naar binnen te keren en daar te helen, ontdekken en groeien.
5D bewustzijn 
Om beter transformatie te kunnen maken en het oude los te maken
Goldreiki
Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies te laten verdwijnen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert onze gedachten. 
Lichtreiki
Met Lichtreiki kan ik je energie reinigen en opladen, het verlicht angsten, blokkades en spanningen.
Purple Reiki
Purple Reiki is met name heel helpend voor het oplossen van blokkades en weer laten stromen van (vastgelopen) energie.   
Kundalini reiki
Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. De energie helpt je om beter te aarden, laat de opgaande energie stromen en doorbreekt blokkades. 
Melchizdek
De energie van Melchizedek opent je naar liefde. Nu is de liefde er altijd al geweest, maar laten wij haar niet toe. Het probleem zit niet in het beschikbaar zijn van liefde, maar ons vermogen om liefde te ontvangen. Ik heb hele mooie resultaten behaald met het inzetten van deze energiestroom op het hart. 
Zwarte Panter
Met deze energie laat ik je je eigen schaduwkanten onderzoeken zodat je te leren lessen kan aanpakken en aankijken waardoor je verder kan groeien en ontwikkelen. 
Drakenenergie
Ik werk ook met drakenenergie daar waar ik denk dat het nodig is. Drakenenergie is een hele krachtige energie waardoor deze energie niet voor iedereen geschikt is. Draken hebben een hogere energie dan engelen en zijn meer verbonden met de aarde waardoor de healingen hel krachtig kunnen zijn voor de mensen die deze energie aankunnen.