De Zwarte Panter inwijding

De zwarte panter kent de geheimen van werelden die ongezien zijn en zijn geassocieerd met maan energieën. In de duisternis van de nacht is de waarheid van de schepping.

Zwarte panters hebben grote mystiek geassocieerd met hen. Ze vertegenwoordigen het leven en de kracht van de nacht. Ze kunnen ons laten zien hoe we de duisternis kunnen verwelkomen en het licht erin laten schijnen. Degenen met dit krachtdier hebben kennis van een galactische oorsprong, en hebben een verantwoordelijkheid voor deze kennis te zorgen en respecteren. Voorzichtigheid is geboden wanneer het gedeeld wordt met anderen.

De Zwarte Panter staat symbool voor het vrouwelijke, kracht en bescherming. Zij is de moeder, kracht van de nacht en donker van de maan. Ze geeft begrip en maakt angsten los. De zwarte Panter vertegenwoordigt een diep begrip van spirituele dingen, psychisch en artistiek. Zij heeft de grootste mystiek en moedigt mensen aan om de voor hen beschikbare krachten te begrijpen, om ze te erkennen en hen te bevrijden van angsten voor de schaduw en duisternis. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze inwijding.

Neem voor jezelf de tijd tussen de levels om zo de energie goed te kunnen laten stromen en je energie in je lichaam te laten aanpassen. Gedurende jezelf minimaal 21 dagen jezelf met de energie behandelen kan het effect vergroten.

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Founder van deze energiestroom: Eileen Brooks

Voor wie is de Zwarte Panter inwijding geschikt?

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 en Reiki 2 (de live cursus Usui Reiki) gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie.

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.