Afstandsinwijding Diamanten dolfijnen

 Dolfijnen hebben een heel bijzondere energie, want ze leven in een hogere trilling dan wij mensen en toch bevinden ze zich op aarde in onze zeeën. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Je kunt dolfijnen vergelijken met engelen, ze zijn hier om ons te helpen. Ze hoeven niet fysiek bij je aanwezig te zijn om hun aanwezigheid te voelen en ervaren. Dolfijnen hebben een diepe liefde voor de mensheid, daarom zie je ook vaak dat ze in de zee uit vrije wil contact maken met mensen. 

Deze inwijding verbind je met de helende en liefdevolle energie van dolfijnen. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je groeien in je bewustzijn.

Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Het manifesteren van je diepste verlangens. Dolfijnen vragen je om naar binnen te keren en daar te helen, ontdekken en groeien.

Het is dan ook niet nodig om in hun fysieke aanwezigheid te zijn om genezen te worden door hen en om hun gaven te mogen ontvangen. 

Nu meer dan ooit te voren is de mensheid als geheel bereid om met deze prachtige energie te mogen werken en deze te mogen delen. De dolfijnen voorzien ons van onvoorwaardelijke liefde en veiligheid die we nodig hadden tijdens deze healingsreis op aarde. In diepe liefde voor onszelf, voor onze planeet, voor het leven zonder angst. 

Wat kan je na de inwijding verwachten?

  • Grotere zelfliefde, zelfacceptatie en eigenwaarde.
  • Genezing op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel).
  • Diepe innerlijke vrede en vreugde.
  • Verhoogde verbinding met de natuur.
  • Leven met minder angst.
  • Manifestatie van je diepste hartverlangens.

Voor wie is de Dolfijnkracht inwijding geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zicht wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. Je kunt na de inwijding jezelf en anderen behandelen. Je leert hoe je jezelf kunt healen, hoe je de energie met intentie kunt laten stromen. 

 Inwijding aanvragen?

Wil je deze inwijding ontvangen, mail naar info@reikipraktijkyuelanda.nl. Je ontvangt de afstandsinwijding of je haalt deze afstandsinwijding zelf naar jezelf toe middels een Chibal. Je ontvangt een Nederlandstalige handleiding en na het sturen en invoelen van de inwijding een certificaat waarin je de energie mag gaan doorgeven. 

Recensie dolfijneninwijding

Toen ik begon voelde ik mij best somber, buiten werd ook steeds bewolkter.

Toen ik de woorden uitsprak werd ik gelijk licht in mijn hoofd , daarna kreeg ik het ijskoud en viel steeds ff weg tussendoor.

Langzaamaan werd ik van boven naar beneden steeds warmer en aan het eind kreeg ik tintelingen op mijn kruin.

Toen ik klaar was scheen de zon de kamer in net als van de week

en tijdens het schrijven van mijn bevindingen komen er emoties los.

Wel blijven mijn armen van binnen kouder terwijl de rest warm blijft.


Thanks, liefs Yvonne
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.