Wat is een Afstandsinwijding ? 

~Everyting is energy and & that’s all there is to it.~

Naast Reiki e.a. energiewerk zijn er ook prachtige, aanvullende energiestromen beschikbaar. Deze energiestromen kunnen op afstand voor jou klaar gezet worden, zodat jij ze op kunt halen vanuit jouw eigen huis op een moment dat jou schikt. Elke inwijding / energiestroom draagt bij aan jouw persoonlijke en spirituele groei proces.                                      De afstandsinwijdingen hebben voor mij bijgedragen aan mijn spirituele verdieping waardoor ik nu meer verschillende energiestromen kan inzetten tijdens mijn behandelingen.

May the positive energy of the universe surround you, flow trough you, bringing to you peace of mind. Love to your hart, calm to your spirit.  

Algemene informatie 

Een afstandsinwijding is een inwijding met energie die op afstand wordt gegeven. Je kunt het vergelijken met een energiebehandeling die op afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op elke plek ontvangen waar je maar wilt. Voor de inwijding is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven. Het universum werkt hierin zo krachtig dat ik dit voor iedereen gun.

Een voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Afstandsinwijdingen worden dan ook over het algemeen als meer intens ervaren. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen. 

Ik kan verschillende energiestromen op afstand voor jou klaar zetten, zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen in je persoonlijke en spirituele groei. Er zijn inwijdingen die voor iedereen beschikbaar zijn ongeacht of je wel of niet iets hebt gedaan met energiewerk. Er zijn ook inwijdingen waar je al wat verder moet zijn in je spirituele ontwikkeling. 

Voor mij zijn deze aanvullende energiestromen een enorme verrijking geweest in mijn eigen spirituele ontwikkeling en ik vind het dan ook geweldig om de energiestromen die ik beheers door te mogen geven. 

Als jij ook wilt gaan ervaren wat deze aanvullende energiestromen voor jou kunnen betekenen, kies dan intuïtief welke voor jou het beste voelt om mee te starten. Je kan me hierover contacten als je hier vragen over hebt. 


.

Hoe werkt een afstandsinwijding

 Als je een energiestroom gekozen hebt, die je graag zou willen ontvangen, dan kun je deze aanvragen via mijn contactpagina.

Binnen 3 werkdagen (na de betaling) zet ik de energie in een kristallen bol voor je klaar (met uitzondering van vakanties Regio Noord). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding wordt ook naar jou toegezonden.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen (of soms 28 dagen als de energie uit meerdere inwijdingen bestaat), waar en wanneer je maar wilt. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. 

Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Bij vragen of als je jouw ervaringen wilt delen kun je via de email of telefoon contact opnemen. 

Na het ontvangen van de inwijding ontvang je via de email een certificaat als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding. Veel handleidingen zijn vertaald naar het Nederlands. Echter er zijn ook inwijdingen waarbij je een Engelstalige handleiding ontvangt. 

Net als bij alles in het leven heeft alles een tijd en een plaats. Ook in je spirituele pad. Het is dan ook niet aan te raden om verschillende inwijdingen achter elkaar binnen te halen. Na elke inwijding heeft je lichaam tijd nodig om zich de energie eigen te maken, en ook om te herstellen. Een huis wordt ook niet in 1 dag gebouwd. Mocht je nog vragen hebben, mail of bel mij dan gerust!


Voor en na een inwijding?

Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen.
Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over. Het is zoals het is.
Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn.
Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zul je je lichter, vrijer voelen en krachtiger.
Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is juist heel fijn dat blokkades en emoties vrij komen om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.

Het is belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij het proces van zuivering door voor en na de inwijding voldoende water te drinken zodat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen.