Inwijding Activatie van je 5 dimensionale lichtlichaam 

We leven in een bizarre tijd. Er is heel veel gaande en de wereld lijkt wel op z’n kop te staan. Het lijkt alsof alle oude systemen instorten en niet meer werken. We staan aan de vooravond van een grote transformatie. Deze inwijding kan je ondersteunen in jouw eigen transformatie.

Je hoort steeds meer mensen praten over de 3e dimensie, 4e dimensie en 5e dimensie. Misschien weet je nog niet precies wat dit betekent en waarom dit juist nu zo belangrijk is. Dimensies zijn frequenties die tegelijkertijd bestaan.
Het is dus niet zo dat als je in de 4e of de 5e dimensie zit dat de 1e, 2e en 3e niet meer bestaan.
Ze zijn allemaal tegelijkertijd aanwezig, ze hebben elkaar nodig en ze beïnvloeden elkaar.

De 3e dimensie

De 3e dimensie resoneert met de onderste 3 chakra’s. Het is het gebied van het ego. Het ego wil overleven, plezier hebben en erbij horen. Het is bang voor de dood, afwijzing, er-niet-bijhoren en armoede. De drijfveren van het ego zijn angst, schuld en schaamte.
Het ego is niet slecht zoals veel mensen denken. De behoefte aan zekerheid, erbij-horen, veiligheid en plezier hebben hoort erbij. Het ego zorgt er ook voor dat we willen manifesteren. De welvaart, de wetenschap en de techniek zouden zonder het ego nooit zover gekomen zijn.

Het probleem is, dat het streven naar zekerheid, veiligheid, en geluk en het vermijden van pijn ervoor zorgt dat het ego voortdurend in angst leeft, terwijl dat in deze tijd niet meer nodig is. Voor de meeste mensen zijn de basisbehoeften vervult. Als je niet werkelijk in levensgevaar bent zorgt angst, schuld en schaamte ervoor dat je je klein en onzeker voelt. Het zorgt ervoor dat je je geluk en veiligheid buiten jezelf zoekt, je bent bang om iets kwijt te raken en dat maakt je kwetsbaar. Het zorgt ervoor dat je niet je volle potentieel leeft en dat je kiest voor zekerheid.

Op een gegeven moment gaat dit knellen, want je ziel wil blijven groeien en ontwikkelen. Je ziel wil vrij zijn en zichzelf ontplooien. Daarom staan nu zoveel mensen op een kruispunt in hun leven. Sommige lopen vast, hebben een burn-out, of je hebt het goed voor elkaar, maar toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt en je bent net niet helemaal tevreden.
Door de Corona-crisis keren veel mensen naar binnen en stellen zichzelf de vragen: is dit het nu, hoe ga ik na Corona verder met mijn leven, hoe ga ik meer leven vanuit mijn hart, hoe kan ik meer betekenis geven aan mijn leven? Misschien herken je deze vragen wel.

De 4e dimensie

De 4e dimensie is de dimensie waarin je je angsten, schuld, schaamte, je onzekerheid, je belemmerende overtuigingen en je innerlijke criticus overwint om de volgende stap in je leven te zetten.

Stel je maar eens voor dat je zou stoppen met oordelen over jezelf, wat wordt dan mogelijk?
Wat zou er gebeuren als je niet meer geleid wordt door angst voor afwijzing of de angst om niet goed genoeg te zijn?
Welke keuze zou je nu maken als geld geen probleem zou zijn?

De 4e dimensie resoneert met het 4e chakra: je kunt alleen je angsten, onzekerheden, twijfels en zorgen overwinnen met liefde en compassie.
Angst, schuld en schaamte houden je in het donker.
In de 4e dimensie stap je definitief uit het slachtofferschap.
De sluiers verdwijnen.
Daar is moed voor nodig.

Het betekent dat je de pijn neemt die het verleden jou heeft gekost en dat je niemand en niets meer de schuld geeft van je huidige situatie.
Het betekent dat je de volle verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven, dat je je plek inneemt en jouw licht laat stralen.
De 4e dimensie is ook de dimensie van de wet van aantrekkingskracht.
Je komt in contact met je creatie- en manifestatiekracht. Je leeft van binnen naar buiten. Je aanvaardt en omarmt je angsten en onzekerheden, en je laat je er niet meer door leiden.
Je laat je leiden door wat je wilt manifesteren in de wereld.


De 5e dimensie

In de 5e dimensie heb je je angsten en onzekerheden overwonnen.
Er is innerlijke rust.
In de 5e dimensie heb je contact met de bron in jou.

Je laat je leiden door je intuïtie, je hogere zelf, door liefde, harmonie, vrede, vreugde en overvloed.
Je gemoedstoestand is niet meer afhankelijk van anderen of je omgeving.
Je bent in staat om positief te zijn onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden of die nu gemakkelijk of moeilijk zijn.
je vertrouwt altijd op je innerlijke bron en je innerlijke kracht.

De 5e dimensie kenmerkt zich door overgave en vertrouwen.
Je laat het leven en jouw potentieel door je heen stromen.
Je volgt je innerlijke stem en je innerlijke waarheid.
Je gaat van Hebben en Doen naar Zijn.
Je verstand en het ego zijn een dienaar van je ziel.
Je ziel en je hogere zelf zijn leidend en ‘jij’ volgt.

De 3e vertegenwoordigt de mannelijke kracht.
De 4e dimensie vertegenwoordigt de vrouwelijke kracht.
Vanaf de 5e dimensie zijn de mannelijke en vrouwelijke kracht weer in balans.

Activatie van het 5D lichtlichaam;

In ons licht-lichaam is de Platinum Straal geankerd in het 5de dimensionale basis chakra. Door er mee te werken ga je je 5de dimensionale licht-lichaam activeren. Het brengt het mannelijke, vrouwelijke en het goddelijke innerlijk kind in eenheid en harmonie. Daarnaast is het zeer geschikt voor opschoning op elk vlak. Zowel op lichamelijk als planetair niveau. Deze codes van licht zich verbinden met al jouw cellen en zullen deze veranderen volgens de lichtcodes.

 Het is een hele krachtige heler die terug naar neutraal brengt en is ook in te zetten op situaties of gebieden. Op het moment van de healing en inwijding geef ik jou de energie door en ben jij afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding, je kunt na de inwijding heel eenvoudig de energie aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Kosten van deze inwijding;

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,- 

Aanvragen?

Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.