Gold Reiki

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit het universum.  Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking.
Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het negatieve oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies te laten verdwijnen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert onze gedachten. Gold Reiki werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Vooral voor kinderen die energetisch onbalans ervaren, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig kunnen zijn, hebben baat bij Gold Reiki. De energie van Gold Reiki helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun al drukke leventje. 

Voor wie is de Gold Reiki inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. Kinderen vanaf 8 jaar mogen ingewijd worden in Gold Reiki.

Hoe gebruik je Gold Reiki? 

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen: 

Level 1

Level 2 

Na zo’n 5 – 7 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Deze graad bekrachtigd de energie zodat de behandelingen nog krachtiger worden. 

Level 3 

Na zo’n 5 – 7 dagen volgt de laatste graad. De energie wordt nogmaals versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen doorgeven. Vaak wordt hierna ook een manual met instructies meegestuurd zodat je deze healingsysteem ook weer kan doorgeven aan anderen.  Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Gold Reiki aanvragen;

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,- Stuur mij een mail via de contactpagina waarin je deze inwijding kan aanvragen. Na betaling van de inwijding zet ik binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. Mocht je hulp en ondersteuning nodig hebben kan je contact met mij opnemen. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Na het binnen halen van alle drie de inwijdingen mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

>> Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts. 

>>Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.